На фан-сторінці Тіни Кароль з'явилося фото того, як вона виглядає у звичайній життя. На ньому зірка одягнена у чорні штани, толстовку і об'ємну куртку, з волоссям, зібраним у пучок. Кароль "підловили" коли вона давала інтерв'ю.

В коментарях шанувальники активно обговорюють зовнішність співачки і роблять їй компліменти. Вони відмітили свіжий вигляд співачки і те, що вона помітно схудла.

"Дуже схудла!", "Боже мій. Тіна надзвичайна красуня!", "Стильова така", "Дуже стильно!", "Тіна ти молодчина!", "Як 16 років)", "Чудова, працьовита співачка", "Така мила", - пишуть фанати.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про те, як її син Веніамін навчається у Великобританії.

У цьому році хлопчик пішов не у третій клас, як повинен був, а в п'ятий. Пов'язано це з особливостями навчання в Англії. За словами співачки, він йшов у школу, практично не знаючи англійської мови.

Все це Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій в програмі "Світське життя".

Тіна Кароль
Тіна Кароль

"Він пішов у школу, не знаючи англійської. Перший місяць мовчав і пристосовувався, але він сам цього хотів. Я завжди цікавилася, може бути, він хоче додому. Раніше дуже часто там була, а зараз вже рідше. Так, він йде попереду своїх однолітків тут, в Україні", - розповіла Тіна.

Також вона зазначила, що зараз Веніамін вчиться нарівні з дітьми, які народилися у Великобританії, і йому не роблять ніяких винятків. Мабуть, тому він вже говорить рідною мовою з акцентом.

Нагадаємо, Тіна Кароль випробувала себе в акторській майстерності. Так, співачка стала головною героїнею короткометражного фільму "Колишні".

Раніше Знай.ua повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією.

Також Знай.ua писав, що Тіна Кароль показала в соціальній мережі еротичне фото, яке спровокувало хвилю суперечок серед її шанувальників.