Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram кадр зі зйомок кліпу на нову пісню "Сон". Так, знаменитість позувала в ніжній довгій сукні, прикриваючи глибоке декольте руками. Думки шанувальників сильно розділилися, проте вони відзначили, що дуже чекають прем'єри.

"Coming soon.. #сон 🎥", - заінтригувала Лорак. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Останні роботи не дуже", "Цей образ і колір вам дуже підходить", "Погано те, що сукню не попрасували(((", "Взагалі пісня сон не дуже. Не дороблена якась. Що пісня "Божевільна" не ахті, так тепер і пісня "Сон" не вау. Де якість?", "Думаю,це буде щось дуже круте! І дуже цікаве😻❤ З задоволенням чекаємо 🙏", "Дарма трубу показали. "Туман" розвіявся...", "Яке плаття 😍".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.