Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим кліпом на пісню "Шантарам", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка розмістила коротенький уривок на своїй сторінці і зізналася, що на телебаченні такий відвертий кліп заборонили, тож тепер подивитися його можна буде тільки на Youtube-каналі.

"ШАНТАРАМ by @alanbadoev Все. В мережі. Тільки там, тому що на телебаченні вже його заборонили. Повна версія доступна тільки у мене на каналі, по посиланню в сторіз і в профайлі. І я не знаю, чи довго ще буде доступна. Можна просто набирати #ШАНТАРАМ #youtube Спасибі, Алан, за можливість бути з тобою іншою, але справжньою, ти не засуджуєш. Ти дістаєш те, що сидить так глибоко. Спасибі команді, для мене велика честь створювати разом 🙏🏼", - подякувала всім Седокова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Як це можна було заборонити? Це ж цілий фільм!!! Занурює так глибоко і змушує відчувати...", "Як на мене, все правильно, що заборонили, я б ще психолога відвідати порадила", "Ганнуся, це космос!!!! До глибини душі! Пісня та кліп настільки передає мій стан всередині зараз... так чесно, що так глибоко...❤️", "Ну моторошно, хоча щось в цьому є!...", "У кліпі:знову секс,жопа,цицьки..нічого нового...і Седокову знівечили,схожа на кіборга в цьому кліпі.а сама пісня дуже приємна👍".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.