Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так і в цей раз не обійшлося без реклами. Анастасія опублікувала серію фотографій свого відвідування магазину одягу. Але замість того, щоб тихенько приміряти та купити собі щось, Волочкова влаштувала справжнє шоу – переміряла купу речей, сфотографувалася в дзеркалі і виклала все це в мережі.

Так, на одному з фото Волочкова позує в біло-блакитній сукні, розшитій каменями і паєтками. В коментарях одна з підписниць Анастасії заявила, що точно таке ж плаття вона купувала собі, але тільки було це п'ять років тому. "У мене точно таке ж плаття, тільки в кораловому кольорі. Але я його купувала в 2013 році. Тоді була мода на стрази, оляпистість, та іншу лабуду. Це що ж виходить, що нашій зірці неліквід спихають за рекламу?", - зробила висновок підписниця.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Фолловери прокоментували і інші наряди, які приміряла скандальна балерина, щоб продемонструвати своє "розкішне життя".

"Де стиль? Елегантність у відповідності з віком? Нічого з показаного брати не можна категорично. Хіба що парку для прогулянок на природі", "Як можна бути такою побиранкою? Ви ж не жебрачка. Невже не соромно?", "Ви морду-лице міняєте? На всіх фото одне і теж", "Пора змінити позу для фото, завжди одне і теж", - пишуть розчаровані фоловерів.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.