Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила показати фоловерам свого екзотичного улюбленця – ігуану. А ще заінтригувала прихильників розмовою з відомим російським блогером Юрієм Дудем.

Так, на фотографії Регіна позує в білому м'якенькому халаті і з рушником-тюрбаном на голові. Телезірка сидить за столиком, на якому стоїть стаканчик кави і тримає в руках екзотичного улюбленця – ігуану. Цей звір, до речі, з'являвся в кадрах у шоу "П'ятниця з Регіною", яке Тодоренко продовжує знімати, але показує вже на своєму YouTube-каналі.

"Сиджу посміхаюся після розмови з Юрієм Дудем. Отримала від нього приємні добрі коментарі про шоу, про моїх з співведучих, а також почула горезвісне #зає... А ви б хотіли побачити Дудя в моєму шоу "П'ятниця з Регіною"? Дорогі мої, я і моя команда стараємося для вас створювати цікавий захоплюючий контент. Дякую, що підтримуєте, дивитеся і любите!", - підписала веселий знімок Регіна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і заходилися відразу коментувати нову публікацію улюбленої телеведучої.

"Регіна, ваше шоу – найкраще, що я знаходила на YouTube за останній час! Творіть, дерзайте і даруєте нам своє море позитиву і океан креативу", "Яка смілива Регіна, ігуана може і вкусити", "Дудя в студію! І до нього приходь", "Регіна, яка Ви молодець! Все встигаєте: і вагітність, і творчість, і виглядати чудово!", "Юру Дудя дуже б хотілося побачити. Дізнатися про нього більше. Особливо у тебе в шоу! Вперед!", "Прекрасне тварина", - пишуть захоплені шанувальники Регіни Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.