Ці знаменитості показали шанувальникам своє обличчя без макіяжу. Про це читайте у матеріалі Clutch.

Репутація для зірок – це все. Вони завжди повинні виглядати бездоганно, бути доглянутими та стильно одягненими, адже ніколи не знаєш, звідки вискочить папараці. Однак, ці зірки не соромляться своєї зовнішності без краплі макіяжу.

Алісса Мілано

45-річна зірка серіалу "Усі жінки відьми" і не потребує косметики: подивіться, яка у неї сяюча шкіра без єдиної зморшки та прищика. Нам залишається тільки заздрити.

Джіджі Хадід

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Джіджі без мейк-апу виглядає втомленою, напевно, з графіком супермоделі важко висипатися. Однак, в такому юному віці навряд чи потрібно наносити тонну макіяжу, щоб виглядати добре. Природа все зробить сама.

Дрю Беррімор і Кемерон Діас

43-річна Дрю Беррімор і 46-річна Кемерон Діас виглядають як сестри. Однак, все ж старіння пройшлося по Кемерон трохи сильніше, на її обличчі куди більше зморшок. Все ж, варто зазначити, що обидві жінки виглядають свіжо і природно, можливо, їм потрібно наносити макіяж рідше.

Ірина Шейк

Ірина Шейк виглядає чудово, воно і не дивно, адже одна з найзнаменитіших моделей світу повинна завжди бути на висоті.

Ніколь Шерзінгер

40-річна співачка не збирається ставати тіткою: вона крутить романи з молодими чоловіками, та й виглядає ще ого-го як! Секретом своєї краси Ніколь називає здоровий спосіб життя, але прихильники вірять, що вона просто об'їлася молодильних яблучок. А може, це все гени, адже у співачки теж є частина української крові.

Нагадаємо, Ірина Шейк опублікувала у своєму Instagram фото з котом, яке вийшло дуже милим. Шанувальники відзначили зовнішню схожість моделі та її улюбленця.

Раніше Знай.ua повідомляв, розпусна Белла Хадід розсунула ноги прямо в машині.

Також Знай.ua писав про безглузді зачіски зірок, які ми ніколи не забудемо.