Український співак Монатік показав новий кліп на пісню "Зашивает душу". Режисером ролика стала Таня Муіньо, яка не вперше співпрацювала з артистом.

Не встигли прихильники Монатіка порадіти від прем'єри пісні "Зашивает душу", як співак вже презентував кліп до хіта. Це восьма за рахунком робота артиста і Тані Муіньо.

Чуттєве відео стало своєрідним одкровенням без будь-яких спецефектів та пафосу. Сам Монатік зазначив, що пісня "Зашивает душу" – це зворушлива розповідь про людей, які долають найрізноманітніші життєві труднощі. Яскравий кліп гармонійно доповнив цю думку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Зашивает душу" провокує на добрі спогади або, що ще краще, на їх створення! Перевірили на собі: працює! Нехай душа буде ціла-цілісінька і дах на місці. Зроблено з любов'ю та ритмом", – додав Монатік.

Для ефектної історії двох закоханих режисер вдалась до ризику: відео знімали на закритій віллі, а головні герої ролика стрибнули в канал, що є забороненим у Венеції. Проте результат роботи Тані Муіньо вартував таких кроків, адже відео вийшло дуже проникливим та яскравим. Частину кліпу режисер знімала на плівкову камеру, що додало зворушливості до пісні.

Раніше ми писали, що буквально днями гурт MOZGI, до складу якого входять Потап (Олексій Потапенко), Позитив (Олексій Завгородній) та Дядя Вадя (Вадим Федоров), презентував новий яскравий кліп на пісню "Полюбэ".

Так, сюжет музичного кліпу говорить глядачеві, що дія відбувається в далекому 2225 році, коли про творчість Потапа та його особистість розповідають дітям у музеї. Варто зазначити той факт, що в кліпі знявся й 10-річний син Потапа Андрій.

В мережі користувачі заявили, що кліп вийшов "дуже психоделічним", а також "підриває мозок". І найцікавіше, у новому кліпі Потап перевтілився на блондинку в червоній сукні й в інші образи.

Нагадаємо, Каменських анонсувала кліп Потапа.

Як повідомляв Знай.uа Потап показав дорослого сина.

Знай.uа писав, Настя Каменських прорекламувала ненормальний кліп Потапа.