Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила показати фоловерам, як вона відвідувала виставку сучасного мистецтва. Відповідний знімок з'явився на сторінці артистки в соціальній мережі.

Так, на фотографії Регіна позує стоячи біля однієї з інсталяцій і з цікавістю розглядає її. Як видно, виставку Тодоренко відвідала в нетиповому для неї вбранні – вона прийшла у всьому чорному. Так, для виходу в світ телезірка одягла коротку чорну сукню, яка обтягує її величезний вагітний живіт. На ногах Регіни чорні колготки і чорні довгі ботфорти.

"До сучасного мистецтва я завжди ставилася скептично. Тому на виставку «Божественна комедія» я вирушила з думкою: "Ну, подивимося, чим ви зможете мене здивувати". Але те, що я побачила, викликало у мене божевільний захват! У кожної скульптури, представленої на виставці, є сенс, зрозумілий пересічній людині. Я дуже рекомендую вам побачити цю експозицію і задуматися про те, як особисто ви впливаєте на зміну нашого світу. Тут ви побачите і справжні Ворота Пекла, і 4-х вершників Апокаліпсису, лицем до лиця зіткнетеся з людськими пороками, а на одній з робіт навіть побачите своє ім'я! До речі, докладніше про кожен експонат вам розповість голос самого Дамблдора за допомогою аудіогіда, який ви отримаєте в подарунок", - поділилася враженнями Тодоренко.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.