Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим кліпом на пісню "Шантарам", режисером якого став Алан Бадоєв. Робота вийшла досить відвертою і скандальною, тому сподобалася далеко не всім. Так, Анна вирішила дуже саркастично дати відсіч своїм недоброзичливцям.

"Якщо ви думаєте, що я не хочу по іншому, ви не праві. Що ви! Я мрію написати у себе в профайлі #счастливаяжена і #мамаколеньки і ще поставити дату. Нашого розпису і одруження в рагсі, а після Всі ми поїдемо на банкет. І там конкурси з тамадою і яйцями. Дуже хочу, тільки якось не виходить. Ось у вас вийшло! Ви такі молодці! Ну, має ж жити хтось так, щоб наочно вам демонструвати вашу перевагу! Дай мені, Боже, хорошого чоловіка. Головне, щоб не пив. Нехай б'є і зраджує, але я потерплю ... 🤦🏽‍♀️
#ШАНТАРАМ вже в мережі #счастливаямамаалиночкимоничкиигектора #ничьянижена", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Мужики, ну де ж ви???? Ну вже придивіться до неї!!!", "Не в чоловіках щастя 🤦‍♀️ Правда,мені самій ще не ясно в чому все таки це щастя вимірюється або бачиться ,але точно не в чоловіках !", "Аня, не слухайте злих! Вони заздрять! Заздрість руйнує. Як же їм самим хреново від цього!)))", "В сенсі "нехай б'є і зраджує"?... 🤤 Аня!!!😂😂😂😂😂👍", "Щастя взагато не в чоловікові 😑 У 80% чоловіки зраджують і не люблять. Шаблон це заміжжя 😄 Аня бомба, нехай всі заздрять 😎".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.