Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість стала гостею на шоу "Доля людини". Так, артистка не зрадила принципам і з'явилася на публіці з букетом білих троянд у руках і в туфлях на високих підборах.

"Програма «Судьба человека» на телеканалі Росія-1 з моєю участю прямо зараз в 11.45.😊 З Борисом Корчевниковим.👍🏼 Чесно і відверто.", - похвалилася Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Пуанти, троянди і віник - набір Сволочковой😂", "Дивитися неможливо...кров з очей! Кривляється як божевільна макака. А «костюмчик»-отпад ,ще б домашні тапки до нього наділа", "Це неможливо дивитися і слухати!!! Сулейман,яхти,розкіш,квіти....про що вона??", "Жінка без будь-яких моральних підвалин!", "Прикид з початку 90 - х .)) мені не віриться що так люди зараз в Росії одягаються ?))".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.