Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів історією про страшну ніч на своїй сторінці в Instagram. Так, знаменитість прокинувся вночі від страшного болю в грудях. Артист порадив всім, у кого поганий матрац - "почиститися" перед сном.

"Якщо ви зараз їсте, то краще не читайте цей пост.
Хоча він пов'язаний з їжею. Я поки не встановив з якою саме,але точно пов'язаний. Отже, вчора вночі я прокинувся від того, що у мене дуже боліла грудна клітина. Всередині щось пекло і мені здавалося, що рухається. оскільки у нас не ідеальний матрац,який я давно хочу поміняти + я сплю перевертаючись, у мене бувають проблеми з шиєю або спиною, але варто встати, розпрямитися пару раз, хрустнути і все стає на місце. Думав,що і зараз така проблема. Встав,сходив у туалет і там почав хрустіти. На годиннику 4:30. Тут треба розуміти, мені вже 30 років і я почав ходити серед ночі в туалет,але про це наступного разу. Так ось. Похрустів і начебто нормально все з шиєю і спиною, але в грудях все одно тисне. Ліг назад у ліжко, лежу на спині з думкою, що зараз все вирівнюється і скоро засну. Через хвилину розумію, що мені стає важко дихати, печіння збільшується, а тисне сильніше. Нагадую мені вже не 20 і я вже я недовірливий. Накручую,що не можу ковтати і тихо зриваюся з ліжка і біжу навшпиньки, тому не хочу будити Надю, на кухню. Там п'ю воду, фух, ковтати можу, але всі інші фактори все ще впливають на моє, як постійно каже мені мама, ідеальне тіло. Намагаюся заспокоїти себе і все проаналізувати. Розумію, що все це час, всередині щось гуляє по грудній клітці і заважає саме ВОНО.
Згадую вправу «Вакуум» з моєї закладки YouTube «Плаский животик за 5 хвилин». Приступаю.
І тут як поперло! Таке враження, що всередині мене було стадо слонів, яке душило моє тіло. І тут давши їм свободу вони почали дути в свої хоботи. Прокинулася Надя зі словами: «Коханий, тобі погано?» Ні, рідна, просто 15 хвилин тому я помирав від блукаючої відрижки (такий діагноз я собі поставив), але тепер я вільний!!! ЛЮДИ! Це я все до чого! Якщо у вас поганий матрац - не стримуйте себе і добренько відри.. почистітся перед сном. А то так і померти можна! P. S. Фото для залучення уваги! Бережіть близьких - проста мораль))))", - розповів кумедну історію Дантес.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Дантес і його дружина Надя Дорофєєва вирушили на Балі, звідки по черзі демонструють романтичні спільні фото. Так, на останньму знімку з басейну знаменитість показав, яким має бути ідеальний ранок.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також Володимир Дантес виклав фото з недавнього відпочинку на Балі і зізнався, що крім Наді у нього є ще одна жінка.