Німецький музикант, лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн приїхав до Москви, щоб забрати з лікарні свою пасію Світлану Лободу, якій нещодавно зробили термінову операцію. Музиканта "вислідили" журналісти і задали йому питання про стосунки з популярною в Росії співачкою.

В інтерв'ю російському виданню лідера групи Rammstein Ліндеманна прямо запитали про те, що його пов'язує з Лободою. Однак, музикант на питання про Лободу лише посміхнувся і швидко закінчив розмову з журналістом.

"Про твою подружку Лободу, тебе можна запитати? ", - запитав журналіст.

" Запитати можна, але я навряд чи відповім. (Тілль посміхається.) Та й взагалі, мені вже пора йти ... ", - ухилився від відповіді музикант, якому приписують любовний зв'язок з Лободою.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, 30 жовтня Світлану Лободу виписали з Боткінської лікарні Москви після термінової операції на нирках. 36 -річна співачка залишила клініку, але не одна - забрати її приїхав саме лідер групи Rammstein - Тілль Ліндеманн.

Журналістам вдалося зняти ексклюзивні кадри пари, яка вперше з'явилася разом на людях. Заради цього Тілль відклав зйомки нового кліпу в Європі. Як відомо, що деякі ЗМІ називають соліста групи Rammstein Тилля Ліндеманна батьком другої дитини Лободи.

Нагадаємо, кілька днів тому Лободі довелося скасувати три своїх шоу в Москві, незважаючи на повністю продані квитки — виступити співачці завадила операція. Новими датами своїх концертом Лобода оголосила 17, 18 і 20 січня, квитки на які залишаться чинними у глядачів, що не потрапили на шоу в жовтні.

Нагадаємо, що після операції на нирці Світлана Лобода розповіла фоловерам в Instagram про своє самопочуття. Вона скаржиться на те, що через хворобу їй довелося скасувати концерти, до яких вона готувалася довгий час.

Як повідомляв портал Знай.uа, у команді Лободи прокоментували стан співачки після перенесеної операції.

Також портал Знай.uа писав, що медикам вдалося стабілізувати стан Світлани Лободи. Проте на найближчий тиждень їй призначено суворий постільний режим.