Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, поділилася з шанувальниками милим знімки зі свого відпочинку в Новій Зеландії. Відповідний знімок з'явився на сторінці телеведучої в соціальній мережі.

Так, на фото Маша позує стоячи біля басейну в сміливому пляжному вбранні. На ній бежевий злитий купальник, поверх якого вона накинула халат-болеро яскраво блакитного кольору з флористичним принтом. На голові Єфросиніної світлий капелюшок і сонцезахисні окуляри. Телезірка стоїть у кумедній позі, ніби потягується після сну.

Знімок в цілому вийшов дуже літнім і легким, однак шанувальники відзначили, що Маша стала занадто худою. Особливо пыдписники звернули увагу на довгі худі ноги телеведучої, які деяким здалися кривими і не дуже красивими. Єфросиненій порадили набрати трохи ваги, адже така худорлявість їй не личить.

"Не вдале фото! Треба трохи набрати вагу!", "Маруся, ну набери трохи, ну правда не фонтан, особливо ноги", "Дуже страшно, худа некрасиво", "Блін, ну от що за люди. Була жирна обзивали товстою, зараз струнка ідеально виглядає, все одно людям не догодиш", "Шикарна", "Судячи по коментах, Маша "страшенно худа, диво, вагітна жінка", "Маша, Ви чудо! Так тримати. Гарного відпочинку", - пишуть в коментарях фоловери.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Єфросиніна розкрила всі карти. Телеведуча поділилася з шанувальниками милим знімком і розповіла про правила свого життя. "Мої правила кожного дня. Посміхайся. Проходь пішки мінімум 30 хвилин в день. Цілуй коханих людей (без обмежень). Дізнавайся щось нове. Роби мінімум одну корисну справу", - розповіла Маша Єфросиніна у підписі до фото.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.