Популярний український співак Дмитро Монатік знявся для нового випуску журналу XXL.ua. Виявилось, виконавець уміє бути не лише романтичним та чуйним, але й гарячим ловеласом, який привертає увагу найяскравіших красунь. Днями Монатік довів це, знявшись у гарячій фотосесії з оголеними моделями.

Для глянцю популярний співак обрав стильний рожевий костюм та білі кросівки. Окрім цього, Монатік приміряв ще два стильні образи. Моделі, які знімалися разом з Дмитром, були оголені. Три екзотичні красуні постали перед камерою у звабливій спідній білизні, яка підкреслила їхні стрункі форми.

Що найцікавіше, Монатік не тільки прикрасив обкладинку журналу XXL.ua., але і став головним редактором видання на один випуск. Співак взяв інтерв'ю у Сергія Бабкіна та запропонував актуальні теми для видання. За словами представників XXL, артист відмінно впорався з роботою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що український співак Монатік показав новий кліп на пісню "Зашиває душу". Режисером ролика стала Таня Муінне, що не вперше співпрацювала з артистом.

Не встигли шанувальники Монатика порадіти від прем'єри пісні "Зашиває душу", як співак уже презентував кліп до хіту. Це восьма за рахунком робота артиста і Тані Муінне.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", український співак і кумир молоді Дмитро Monatik розповів про своє досить специфічному умови до організаторів його концертів. Так, в райдері співака чітко прописано, що в гримерці зірки завжди має бути шість плиток шоколаду: чотири - молочні і дві - чорного ".

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що MONATIK, який недавно оголосив Stadium Show "Love It Ритм" на НСК "Олімпійський" 1 червня 2019 року, презентував зворушливий промо-ролик будушего шоу.