Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Однак цього разу Анастасія вирішила прорекламувати себе, а точніше шоу на путінському телеканалі зі своєю участю.

Судячи з опублікованих фотографій в записі балерини, вона відвідала програму "Доля людини", яка виходить на телеканалі Росія-1, а ведучим її є Борис Корчевников. Так, на фотографіях Волочкова позує в студії програми і в компанії молодого ведучого, знайомого глядачам по ролі в серіалі "Кадетство".

На шоу Анастасія прийшла у вбранні, в якому вже не раз позувала на фотографіях в Instagram. Шанувальники розчаровані, адже Волочкова зовсім не має смаку і одягається часто не до місця. На телебачення вона прийшла в синіх лосинах та в білій футболці з синім квітковим принтом. У цій "уніформі" Настя вже не раз публікувала рекламні пости. Одним словом, підписники розчаровані образом Волочкової, про що написали в коментарях.

"Соромно публічної жінці так зганьбити свою матір! У вас самої росте дочка, а закон бумеранга ніхто не відміняв! Огидно і бридко!", "Та добре вже, добре, що хоч не в "кельні" з "трениками", "Кожен канал бореться за рейтинг і чесними, роботящими звичайними людьми його не заробити. А ось якщо Волочкову в шпагаті і без трусів показати, тоді так", "Ой, зараз все кинемо і побіжимо твою передачу дивитися", "Ось це прикид! Смітник відпочиває! Туфлі шедевр! Їй просто подобаєся нас кошмарити", "Як Ви жахливо вдягнені, кажу без заздрощів! Без смаку!", - пишуть розчаровані користувачі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.