Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Цього разу співачка показала "незрозумілу ситуацію" і відправилася в Дубай.

Так, на сторінці Сєдокової з мережі з'явилося кумедне фото, зроблене на фоні відомого дубайського хмарочоса Бурдж аль-Араб. На фотографії Анна позує біля басейну в короткому білому топі, груди з якого так і хочуть вислизнути, також на ній джинси і босоніжки на шпильці. Волосся співачки розпущене і майорить на вітрі. А на очах темні окуляри, хоча судячи по фото, на вулиці ніч.

"Якщо раніше я жила за принципом «у кожній незрозумілій ситуації лягай спати», то тепер мій принцип змінився! «У кожній незрозумілій ситуації лети в Дубаї»", - підписала фотографію Сєдокова.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото в записі Анни. Вони похвалили "новий принцип" життя Сєдокової, який вимагає літати в Дубай в будь-якій незрозумілій ситуації. Деякі також полаяли Анну за її "легковажність".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Принцип супер і фото! Але ходити в такому вигляді – верх безкультур'я і неповаги, до того місця на карті, куди ви так хоробро втікаєте від ситуації цих", "Прояснювати ситуацію треба, а не вчиняти як страус - голову в пісок", "Відмінний принцип, але я поки схиляюся до першого", "Була б відмінна фоточка, якби не знову висолоплений язик", "Мда, Сєдокова вже не та", "Цей принцип крутіше. Я б теж його обрала, було б стільки грошей, а поки що доводиться йти спати", "Ви зі смаком змінюєте принципи!", "Коли я стану багатою, теж буду так вийожуватися", - пишуть фоловерів в коментарях.

Напомним, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.