Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Так, на своїй сторінці пишнотіла діва опублікувала фото, на якому продемонструвала костюм, в якому святкувала Хелловін.

На фотографії Кім Кардашьян позує разом із незнайомцем. У підписі до фото світська левиця повідомила, що на Хеллоуїн вона зі своїм другом вбралися в образи Памели Андерсон і Томмі Лі. На фотографії парочка весело крокує по вулиці, тримаючись за руки і дуріючи.

Щоб створити образ зірки Playboy Кім Кардашьян наділа тугий білий корсет, який підкреслив і без того пружний бюст світської діви. Також модель одягла строкаті блискучі лосини, а на голову поклала великий пухнастий капелюх. Її друг одягнувся скромніше – на ньому сірий плащ, проста шапка і кеди.

Шанувальники в захваті від такого перевтілення Кім Кардашьян, про що написали в коментарях до її святкових фото.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Кім, чому ви робите це не з чоловіком Каньє?", "Я думала, що це насправді Памела Андерсон. Ти перевершила її, Кім", "Він злегка страшненький", "Що сталося з Каньє? Я впевнений, що він не схвалить цього", "Я дійсно думала, що це була Памела", "Ви дивовижні", "Ти така гарна жінка, Кім", "Кім виглядає просто фантастично, точно, як Памела, а її друг схожий на педофіла", "Ви вражаєте кожен Хеллоуїн", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.