Часто довірливі шанувальниці зірок шоу-бізнесу стають жертвами віроломних шахраїв, які знають їх найслабше місце - вірна та беззаперечна любов до улюбленого виконавця.

онлайн-шахрайство
онлайн-шахрайство

Повідомлення про чергову шахрайську схему опублікував Telegram-каналі Mash.

Шахраї під виглядом популярного реп-виконавця Black Star TERRY, справжнє якого ім'я Олег Терновий, займалися шантажом фанаток зірки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У повідомленні йдеться, що аферисти просили прихильниць надіслати оголені фото нібито для участі в кліпі зірки.

"Шахраї знаходили їх сторінки і писали від імені артиста. Мовляв, шукаємо для кліпу дівчат - send nudes (надсилай фото-ню,), і сташеш зіркою. Деякі фанатки погоджувалися, а потім починався старий добрий шантаж", - розповіли у повідомленні.

Після цього з дівчат вимагали гроші. Як виявилося, серед жертв є кілька неповнолітніх.

"З дівчаток вимагають гроші, щоб їх фоточки не побачили друзі та родичі. Одна школярка вже написала заяву в поліцію", - резюмують в повідомленні.

Нагадаємо, репера Олексія Долматова, більше відомого, як Гуф, на корпоративі побив охоронець мільярдера Ігоря Сосіна.

репер Гуф (Олексій Долматов)
репер Гуф (Олексій Долматов)

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відразу після виступу на дні народженні у 13-річного пасинка Сосіна репера відвели до підвалу клубу і побили. В результаті - зламане ребро і струс мозку. За що його б'ють, реперу не пояснювали. З'ясувалося, що VIP-школяра Славу Сосіна рознервував занадто короткий виступ і він викликав охорону.

Інцидент стався у ніч на 28 жовтня. Після побиття Долматов виявив пропажу великої суми грошей, яка була у нього з собою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у американському штаті Луїзіана застрелили репера Young Greatness, справжнє ім'я якого Теодор Джонс.

Убивство сталося у Новому Орлеані. 34-річного музиканта застрелили перед одним з ресторанів міста. Про це повідомляє телеканал WWL-TV.

Теодора Джонса виявили з одиничним кульовим пораненням недалеко від свого будинку. Прибулі лікарі констатували смерть на місці.

Також Знай.ua писав про те, що всесвітньо відомий репер 50 Cent вирішив трохи познущатися над своїм конкурентом - Ja Rule.