Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показує всім свою п'яту точку.

Так, Настя позує в спортзалі сидячи на колінах і кокетливо виставивши свою пружну попу. На ній чорна футболка і облягаючі чорні лосини. Волосся у співачки розпущене і спадає на обличчя, а губки Настя зробила у формі поцілунку. У підписі до фото Каменських розповіла, як надихає дівчат качати попу своїм хітом "Попа як у Кім".

"Мені дуже приємно, що мій новий трек звучить не тільки на танцполах, але і в спортзалах. Кожен раз переходячи за хештегом #попакакуким я бачу не просто ваші відео з тренування. Я бачу сильних, цілеспрямованих дівчат, які працюють над собою і це викликає у мене щось більше, ніж захоплення. Не зупиняйтеся! І я хочу вас підтримати! Тому на сторінці @nksport_for_you я запускаю інста-марафон. Публікуйте відео з тренувань, надихаєтесь самі і надихайте інших, залучайте подруг і отримуйте численні подарунки від #nksport", - підписала фото Настя.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати фотографію своєї улюблениці. Так, багато відзначили, що п'ята точка Настя і справді схожа на легендарну попу американської світської діви Кім Кардашьян. Але, треба сказати, не всі у захваті від таких фотографій Каменських. Свою думку з приводу знімка фолловери залишають в коментарях.

"Якщо ставити за мету зробити дупу як у Кім, тоді про яку кар'єру співачки можна говорити? Повний відстій як у мотиватора, і деградація як у співачки. Дуже шкода", "Спасибі тобі за такі пісні вони просто круті", "Страшнувато дивитися на попу Кім Кардашьян!", "Взагалі не подобається трек! І творчість не за моїм смаком, така талановита співачка, і такий порожній репертуар", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.