У суботу, 3 листопада, популярна актриса театру і кіно, народна артистка Росії Тетяна Васильєва була госпіталізована в Інститут Скліфосовського з травмою голови. Жінці защемило голову дверима у вагоні московського метро.

Усі деталі страшного інциденту Васильєва розповіла телеканалу "360".

"Я зараз в Скліфосовського. Будуть робити мені МРТ, КТ і все таке. Треба бути обережнішою, тому що не попереджають у нас в метро, що двері закриваються" повідомила Васильєва.

За даними видання Super, артистка травмувалася вранці. Після, вона відіграла виставу в театрі, і лише пізно ввечері звернулася до медиків.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У своєму Instagram актриса продемонструвала отримані травми, а також докладно розповіла про зловісну поїздку.

Відзначимо, що в свій 71 рік актриса часто вдається до послуг пластичних хірургів — робить уколи краси.

"Я іноді їду в метро, шукаю жінок мого віку і міркую, як би я могла виглядати. Розумію, що у мене специфічна професія, а іншим і в голову не приходить, та й потреби такої немає. Але в те, що можливості у них немає, я ніколи не повірю! Можна купити менше, сардельок, а на вітамінні уколи накопичити", - розповідала актриса "Комсомольській правді".

Нагадаємо, якщо порівняти знімки молодох Ольги Бузової з її образом сьогодні, то одразу ж стане зрозуміло, що Бузова не просто виросла і стала красивою жінкою, але і кардинально змінила риси свого обличчя, вдавшись до послуг пластичної хірургії.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відомий стиліст зазначила, що Лорак у своєму віці вже встигла попрацювати над своєю зовнішністю у тому числі за послуги пластичних хірургів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вираз обличчя Лорак здалося фанатам щонайменше дивним. Як і раніше, шанувальники просять артистку припинити робити уколи краси, особливо збільшувати губи.