Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову чорно-білу фотографію в ніжному образі.

На знімку Ані Лорак позує зігнувшись і оголивши спину. Голе тіло вона прикрила світлою тканиною, притримуючи її однією рукою, а другою тримаючись за меблі. Волосся співачки розпущенне, на обличчі яскравий макіяж і сумний вираз. При цьому артистка в підписі до фото побажала шанувальникам "нехай день буде теплим".

Фолловери не залишилися байдужими і почали коментувати нову публікацію Ані Лорак. Багатьом сподобався знімок і вони засипали її коментарями, хоча знайшлися і ті, кому співачка не подобається, як і її новий образ. Ось що пишуть користувачі.

"Гарне фото", "Яка чудова фотографія", "Дуже красива", "Як красиво і витончено!", "Як еротично", "Несподіваний ракурс і поворот", "Тоді ваша зовнішність була ідеальною, просто красуня", "Всі кліпи з участю Лорак виходять відстійними! Її роздягання у багатьох вже викликає блювотний рефлекс, а також її самозамилування! Так що Лорак – шукай іншу акторку, замість себе! З тебе актриса – ніяка!", "Лорак стала фальшивкою, немає справжніх почуттів, одна дешева акторська гра на публіку. І справа не в образах, а в ній самій. Вона людина поверхнева, немає в особистості глибокого змісту і щирих почуттів", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.