Легендарна голлівудська актриса Дженніфер Еністон отримала нову роль у фільмі, причому грати вона буде победительнцу конкурсу краси у сша. Фільм Пампушка – це музична комедія, заснована на бестселері письменниці Джулі Мерфі. Судячи з кадрів з фільму, які вже з'явилися в мережі, яскрава Еністон буде блищати навіть у другорядній ролі, прикрасивши фільм однією своєю присутністю. Вже через місяць в США відбудеться прем'єра кінофільму.

Історія кіно розповідає про дівчину-підлітка на ймення Віллоу, яка страждає зайвою вагою. Героїня зовсім не відчуває жодних комплексів, навіть незважаючи на те, що її мама, Розі в юності отримала титул королеви краси і все ще виглядає набагато стрункішою за свою дочку. Але Віллоу все одно – вона відчуває себе привабливою, поки раптом не зустрічає хлопця.

Зараз в мережі з'явилися перший постер і фото зі знімального майданчика фільму. На знімках постають головні актори фільму – Дженніфер Еністон і Даніель Макдональд.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що голлівудська актриса Дженніфер Энистон вперше за довгий час вийшла в світ. Актриса з'явилася на вечірці, організованій журналом InStyle.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зірка серіалу "Друзі" вручила одну з премій глянцю своєму близькому другові, стилісту і перукарю Крісу Макміллану. Саме він є автором зачіски Рейчел в серіалі "Друзі", яка вже стала культовою.

У цей особливий вечір 49-річна Дженніфер наділу елегантне чорне плаття в підлогу і золоті босоніжки.

Також ми публікували список зірок, які переступили 40-річний рубіж, так і не зважившись на щастя материнства. У цей список увійшла і Дженніфер Еністон.

Мати або не мати дітей особиста справа кожної людини. Іноді це продиктовано проблемами зі здоров'ям, іноді - простим небажанням обтяжувати себе обов'язками. Про зірок, які вирішили не заводити дітей, читайте в недавньому матеріалі.

Крім того, ми повідомляли і про секрети актриси, які дозволяють їй не старіти і не товстіти. Зірка розповіла про те, як їй вдається виглядати бездоганно навіть у свої 49.

Чоловіки захоплюються Дженніфер Еністон, а жінки задаються питанням: "Як у неї виходить виглядати так добре?". Відомо, що знаменитість веде здоровий спосіб життя. Давно займається йогою, виключила зі свого раціону шкідливі і небезпечні для здоров'я продукти, піклується про заповнення водного балансу чистою водою. При цьому Дженніфер не перестає балувати себе улюбленими стравами.