Мати або не мати детей - особиста справа кожної людини. Іноді це продиктовано проблемами зі здоров'ям, іноді - простим небажанням обтяжувати себе обов'язками. Про зірок, які вирішили не заводити дітей, читайте в матеріалі Clutch.

Кайлі Міноуг

Австралійська співачка стала справжньою легендою поп-музики, але це не вберегло її від раку грудей. На превеликий жаль, хвороба зробила її безплідною. Міноуг вирішила не вдаватися до усиновлення чи сурогатного материнства.

Патрісія Каас

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Патрісія Каас сама зробила вибір не заводити дітей. Співачка зізнавалася, що кілька разів вагітніла, але завжди робила аборт.

Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон теж досягла чималих висот у кар'єрі, але не в особистому житті. З приводу відсутності дітей у Еністон ходить багато чуток: одні кажуть, що вона не знайшла підходящого чоловіка, інші, що вона давно лікується до безпліддя. Сама ж Дженніфер говорить про те, що цілком щаслива без дітей.

Рене Зеллвегер

Рене Зеллвегер не захотіла народжувати дітей. Актриса вважає, що зараз суспільство сильно тисне на жінок, вимагаючи від них народження дитини. Вона каже, що сучасна жінка сама має право вирішувати, в якій сфері себе реалізовувати.

Діта фон Тіз

Фотомодель вважає, що діти повинні народжуватися тільки в сім'ях, готових до материнства. Як заявила сама Діта фон Тіз, у неї за все життя не було такого супутника, з яким йому б хотілося завести дитину.

Опра Вінфрі

Опра Вінфрі відмовилася від материнства на користь своєї неймовірно успішної кар'єри. Опра стверджує, що ні про що не шкодує, бо вона не змогла б давати дітям достатньо любові й уваги, якби продовжувала працювати в такому шаленому режимі.

Нагадаємо, інтимні фото кількарічної давности, на яких зображена відома співачка Кайл Міноуг, несподівано з'явилися в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua" справжня краса і талант не підвладні часу. Ми зібрали цікаві фото світових зірок до того, як вони стали популярними.

Також "Знай.ua" писав, ранні підйоми сприяють успішності і змін у житті. Ми зібрали 5 зірок, які встають раніше 5 ранку.