Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чорно-біле селфі в махровому халаті. Так, шанувальники артистки примітили смуток в очах, а ще почали переживати за її вагу.

За 14 годин кадр набрав 79 тис. лайків. Фолловры не пройшли повз: "Очі сумні... Кароліна, ми вас любимо!!!! Не сумуйте😘😘😘😘😘😘", "Навіщо Ані Лорак так сильно накладає на обличчя косметику?", "Зовсім інша, навіть не впізнати", "👍👍👍Красуня! Але вам не личить яскрава помада. 🌹🌹🌹", "Щось тут страшна", "Схудла страшненькою стала пару кг можна додати", "ЛОРАК - без фотошопу, як нуль без палички! 😂😂😂", "Не впізнати Ані, фотошоп такий?!".

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.