Відому британську актрису Емілію Кларк, яка отримала всесвітню популярність завдяки ролі Дайнеріс Таргарієн в серіалі "Гра престолів", помітили в компанії нового залицяльника.

Мати Драконів з новим обранцем "засікли" папараці під час прогулянки по вулиці Лос-Анджелеса. Парочка обіймалася і цілувалася у всіх на виду. Молодою людиною 32-річної знаменитості став 35-річний режисер і письменник Чарлі Макдавелл.

Актриса підігріла чутки про нового залицяльника і знімками в своєму Instagram. Кларк опублікувала фото, на якому досить прозоро натякає на нові відносини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джрджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Ігри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику представлені інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів". Кадр опублікував журнал Entertainment weekly на своїй обкладинці. Цей знімок був зроблений з час зйомок заключного сезону в Північній Ірландії, які тривали 10 місяців.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що всесвітньо улюблений серіал "Гра престолів" не вийде на екрани в задуманий термін. Автори ідеї поспілкувалися з журналістами і попередили про затримку старту останнього сезону. Назвали причини вимушеного перенесення запуску і обнадіяли шанувальників серіалу феєричним закінченням фантастичної саги.