Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася архівними фото, зіставивши їх зі своєї нинішньою зовнішністю. Зірка уточнила, що колаж їй прислали.

Камінська показала знімки "до" і "після" пластичних втручань. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Співачка написала, що їй прислали колаж, на якому зіставлені її фото в більш юному віці і зараз. За словами Камінської, після перегляду цих фотографій вона зрозуміла, "що все робить правильно".

Також зірка зізналась, що в дзеркалі вікові зміни не такі помітні, адже бачиш себе щодня. Але вона вважає, що зміна іміджу і хірургічні втручання допомогли їй стати красивішою.

Слава Камінська відверто говорить про пластичні операції. Вона змінила форму носа і збільшила груди. І це не дивно, адже чоловік співачки - пластичний хірург.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Я замужем за чарівником", - написала Камінська.

У той же час недавно Слава Камінськанаписала цілий філософський роздум про штучність.

Недавно співачка повністю оголилася для фото. Таким чином співачка хотіла привернути увагу до штучності соціальних мереж.

На знімку Слава стоїть біля вікна повністю оголена. За допомогою фоторедактора на один знімок накладено друге зображення. До знімку Камінська написала великий коментар. На думку зірки "шаблонна краса" яку публікують в соцмережах відомі особистості, з одного боку змушує ставати кращими, але з іншого - є брехнею і яблуком розбрату в багатьох парах.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Слава Камінська поділилася з шанувальниками в Instagram знімком та поцікавилася, на кого схожа. Однак фоловери почали просити зупинитись і не задіювати знову пластику.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська показала нове селфі, на якому її дійсно складно впізнати.

Також "Знай.ua" писав, Слава Камінська змусила чоловіка ревнувати