Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість спробувала розчулити фоловерів своїм білим котиком по кличці Лаккі. Так, артистка на дивані стиснула звірятко, щоб той не втік і в черговий раз виставила напоказ покалічені ноги.

"Сьогодні був дуже хороший день. Завтра буде ще яскравішим!😉🌺 Бажаю всім завжди зберігати внутрішній спокій , позитив , почуття гумору і гармонію, як це робимо ми з Лаккі. Гарних снів 😊", - підписала кадр Волочкова. За 12 годин знімок зібрав майже 6 тис. лайків. Коментарі ж хитра балерина миттєво приховала, передбачаючи шквал критики з приводу ніг і замученого котика.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.