Максим Галкін, який перебуває з концертним туром за кордоном, виступив перед мешканцями Торонто. Глядачі залишилися в повному захваті, якщо вірити відеозвіту, який Галкін опублікував в Instagram.

Коментатори під відео підтвердили це своїми захопленими відгуками: "Максим, молодець! Талант! ", " Віват, Максим! Браво! Красень", "Молодець, обожнюю Вас! ", "Максим, дякую вам за концерт! Отримали величезне задоволення! Я так насміялася, що до сих пір вилиці болять", і це лише мала дещиця хвалебних промов на його честь.

Однак крім звичайних фанатів в обговорення вклинилася цікава особа.

Вона не стала сипати компліментами на адресу артиста. Незнайомка з ніком @_kristalica_ просто дорікнула, що шоумен вже не той, що раніше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ти зовсім втратив свою чарівність, тобі для кар'єри і популярності потрібен свіжий ковток свіжого повітря і буде добре, якщо цим ковтком буду я, я ж вилита актриса Брук Шилдс в "Блакитний лагуні".

Звичайно ж, твоїй це не сподобається, зате рейтинги", заявила панянка.

Галкін не став відповідати на цю "заманливу" пропозицію, а ось інші фоловери вирішили поставити на місце "претендентку".

Користувачка з ніком @iio_izz написала, що всі інші жінки просто гастуть перед Аллою Пугачовою, і годі мріяти про її чоловіка.

"Максим справжній сім'янин, його не цікавлять сумнівні панянки", - погодилися інші коментатори.

Вони додали, що "коханка" даремно дала про себе знати і зганьбилася на весь Instagram.

Нагадаємо, Галкін вирушив на гастролі і всі шанувальники запідозрили щось недобре.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін збирається зруйнувати кар'єру Барановської заради прощення від примадонни.

Також "Знай.ua" писав, розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна останнім часом все більше на слуху у громадськості.