У Росії помер відомий актор, один з найяскравіших зірок популярного "Єралашу" Микола Рум'янцев.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі рідні Рум'янцева не повідомляють про причини смерті 54-річної знаменитості.

Інформація про дату і місце похорону Миколи Румянцева також поки не оприлюднена.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Микола Рум'янцев

"Ось і дитинство моє йде. І .. починає йти моє покоління (поруч з моїм віком). Дуже страшно. Спасибі Миколі Румянцеву за задоволення, яке він доставив своєю грою. Був чарівний в Єралаші.
Співчуття рідним. 54 роки - це не вік. Дуже рано".

актор

"Ще одна Легенда пішла від нас. Шкода, дуже шкода...
Добре, що залишилися ролі Миколи - "Єралаш" і "Пролітав марсіанин в осінню ніч". І пам'ять наша про прекрасне актора теж залишилася", - висловили співчуття шанувальники актора в мережі.

Дивіться: Микола Рум'янцев у "Єралаш"

У Росії знайшли мертвим Лаврова

У Росії на 71 році життя помер Олег Лавров, зірка драматичного театру міста Кімри. Поховають народного артиста на місцевому кладовищі.

Його не стало ще вранці 3 листопада, але звістка про це з'явилася тільки нещодавно. Як відомо, Лавров навчався на режисерському факультеті в Московському інституті культури. Після навчання він служив в армії, працював у Палаці культури на батьківщині в місті Кімри, потім в обласному театрі драми Москви.

Нагадаємо, у Білорусі помер відомий радянський каскадер, трюки якого не міг повторити більше ніхто. На 84 році життя не стало Геннадія Черверикова.

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний радянський режисер. Олександр Свєтлов був настільки відомим в Радянський час, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Також Знай.ua писав про тисячі людей, море квітів і сльози: українці прощаються з Катериною Гандзюк.

Дивіться: Україна попрощалась з відомою активісткою Катериною Гандзюк, яка три місяці боролась за життя після атаки з кислотою