У Білорусі помер відомий радянський актор і каскадер Геннадій Четвериков. Відомо, що йому було 83 роки.

Про це стало відомо завдяки заяві режисера і сценариста Зої Климюк.

Відомо, що Геннадій Четверіков знявся у більш ніж 120 фільмах, серед найпопулярніших: "Пірати ХХ століття", "Хрустальов, машину!", "Важко бути богом", "Омелян Пугачов", "Ярослав Мудрий "В'язень замку Іф".

Крім цього артист займався силовими видами спорту, боротьбою, легкою атлетикою і брав участь у циркових виставах разом з силачами. Створені ним трюки досі не може повторити ніхто в світі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Четвериков постійно повторював, що не буває простих трюків. Навіть, на перший погляд, легкий може стати серйозним випробуванням для непідготовленої людини. Його часто запитували про те, як стати каскадером і що для цього потрібно. Все просто, як підкреслював Четвериков: необхідно насамперед бути гарним спортсменом.

Варто нагадати, що в Росії на 71 році життя помер Олег Лавров, зірка драматичного театру міста Кімри. Поховають народного артиста на місцевому кладовищі. Його не стало ще вранці 3 листопада, але звістка про це з'явилася лише нещодавно. Як відомо, Лавров навчався на режисерському факультеті в Московському інституті культури. Після навчання він служив в армії, працював у Палаці культури на батьківщині в місті Кімри, потім в обласному театрі драми Москви.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 5 листопада, помер "пологівський маніяк" Сергій Ткач. Відомо, що причиною смерті відомого вбивці стала серцева недостатність. Народився Ткач у Росії в Кемеровській області. Чоловік ґвалтував і вбивав дівчат і молодих жінок на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. За версією слідства, його жертвам було від 9 до 17 років.

Нагадаємо, зупинка громадського транспорту у Львові перетворилася на морг.

Як повідомляв Знай.uа помер чоловік, який став прототипом Super Mario.

Знай.uа писав, тисячі людей, море квітів і сльози: українці прощаються з Катериною Гандзюк.