Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася в Москву з сонячного Дубай, одразу ж виставивши дуже сексуальне селфі в дзеркалі. Так, артистка позувала в чорній відвертій сукні з глибоким декольте, оголивши масивні груди.

"#DoubleTrouble (подвійна проблема)", - лаконічно підписала кадр Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Шикарна !!! 😍😍", "@annasedokova ви неймовірно красива😘😍 люблю вас дуже і захоплююся вами♥️♥️♥️", "Груди вогонь!😍", "Чотири сісі...ух тиии!", "Уххх, які очі)", "Оце дзеркалоооооо!!!)".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.