Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Знаменитість не забуває рекламувати власний бренд спортивного одягу. На цей раз дівчина похвалилася ще й розкішною спортивною найкращою подругою, примірявши з нею однакові костюмчики.

За 19 годин пікантний кадр назбирав майже 119 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і почали обговорювати, хто ж із дівчат виглядає сексуальніше. Багато хто також помітили, що подружки схожі один на одну, як дві краплі води, навіть формами та кольором волосся.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.