Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичному образі. Знімок артистка не підписала, але на задньому плані видніються валізи і якісь речі, мабуть фото було зроблено в гримерці після концерту.

Так, на фотографії Ані Лорак позує у схожому на східний образі. На ній незвичайний наряд, який складно роздивитися, адже на знімку його мало видно. А от на обличчі співачки дуже густий макіяж з акцентом на очі – вони підведені темним відтінком. Також шанувальники помітили у Лорак величезне декольте, яке оголює її вбрання. Деякі припустили, що у співачки третій розмір грудей.

"Красуня!", "Богиня!", "Ви для мене гордість, моя ідеальна людина", "На Клеопатру схожа", "Дочка Клеопатри", "Це не жінка – це мрія", "Ох, яка східна дівчина!", "Лара Крофт? Кого будемо рятувати?", "Неймовірно красива!", "У кіно тобі треба, Клеопатру зіграти", "Трієчка?", "Ти дуже красиво і чарівно виглядаєш, як завжди! Кожен твій імідж професійно придуманий! Ти мій кумир!", "Як завжди бездоганна", "Який розмір, третій?", "Красива фотографія, але очі сумні", - пишуть фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нове фото Лорак викликало жалість у вірних шанувальників. На фотографії Ані Лорак позує сидячи на стільці в гримерці. Перед нею на столі стоїть чашка чаю та всі необхідні атрибути гримерки, тобто косметика, гребінці та щітки. Сама Лорак вже з макіяжем і, тримаючи руку біля обличчя, задумливо дивиться в камеру. На ній тільки темний махровий халат і колготки в сіточку, навіть взуття немає на ногах. Як видно на фото, в гримерці панує хаос.

Нагадаємо, "богиня" Лорак перестаралася з фотошопом, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.