Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото з маленьким сином.

На фотографії Сергій Лазарєв позує в обнімку з маленьким сином Микитою. Обидва на знімку зажмурились від радості, а малюк тримає в руці іграшку, яку, мабуть, привіз йому тато. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Москві.

У підписі до фотографії артист розповів, що приїхав до сина з гастролей і через кілька годин повертається назад.

"Заради цих обіймів я сьогодні летів 6 годин з Іркутська всього на 3 години в Москву... і тепер знову полечу 5 годин назад у тур, тепер в Красноярськ! Розлука з Ніком – це найважче випробування. Нікуся знає, що поки гастролі дуже далеко і він не може полетіти зі мною, але скоро концерти будуть ближче до Москви і він полетить до тата на роботу. Моя любов", - зворушливо підписав знімок співак.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники Лазарєва в захваті від такої ідилії у стосунках батька і сина, якого, до речі, співак ростить один. В коментарях фолловери засипали Сергія компліментами і побажаннями.

"Щастя завжди має бути поруч", "Це неймовірно зворушливо і неймовірно мило. Так виглядає справжня і щира любов", "Таке тепле фото, дивлюся на вас і очі радіють від щастя", "Коли він виросте, то скаже Вам велике дякую за щасливе дитинство", "Ці моменти дорогого коштують, діти – це наше щастя", "Тільки такі обійми двох чоловіків дорогого коштують!", "Таке тепле фото! Ви великий молодець! І я впевнена найкращий тато для Микити!", "Обійми твоєї дитини найцінніше і щире, що є в цьому житті", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.