Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на сторінці моделі в Instagram з'явився знімок, на якому дівчина позує на подіумі шоу Victoria's Secret.

Як відомо, у Нью-Йорку завершився грандіозний показ бренду нижньої білизни і купальників Victoria's Secret-2018. На подіум вийшли найгарячіші моделі світу, серед яких була і модель з незвичайною зовнішністю – Вінні Харлоу. Дівчина вже давно завоювала серця дизайнерів і модних брендів. Вона часто знімається в різних фотосесіях для модних видань. На подіумі Вінні пройшлася в традиційній нижній білизні, а також у строкатому облягаючому костюмі.

Так, на фотографії, яку опублікувала супермодель, вона йде по подіуму в рожевому комплекті білизни бренду, а зверху накинула сріблясту майку, яка, втім, нічого не приховує. Її наряд доповнений вставками з пір'ям і босоніжками з пухнастою прикрасою. Темношкіра модель не стала приховувати білі плями вітіліго на обличчі і тілі, адже саме це є її головною родзинкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нічого собі. Це дійсно сталося? Це правда? Спасибі Victoria's Secret за те, що дозволили мені стати частиною вашої родини! Це було нереально! Молода дівчина з Ямайки з Торонто приймає злітно-посадкову смугу VS. Я б сказала, що збулася мрія, але я не можу, тому що це більше, ніж сон! Це рух. Ще один крок для преставлення. Ще один крок до різноманітності. Для мене велика честь бути однією з небагатьох, обраних в цьому році. Дякую Богові за це благословення, ви заслуговуєте всякої похвали", - підписала фотографії Вінні.

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.