Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Так ще недавно Сєдокова хвалилася відпочинком в Дубаї, викладаючи відверті фотографії в мережу. Тепер же співачка повернулася в Москву, про що поспішила повідомити шанувальникам.

Артистка опублікувала фотографію, на якій позує в компанії трьох чоловіків, яких вона зустріла в московському аеропорту Шереметьєво. На знімку в аеропорту Анна постала перед шанувальниками у рваних джинсах, шкіряній куртці-косусі чорного кольору і сірою футболкою під нею. Волосся артистки розпущене, а на очах темні окуляри.

"Як же я нудьгувала за роботою. Тільки зараз це заходячи в літак зрозуміла. Випадкові зустрічі, літаки, нові люди, концерт. Мені здається, я безнадійно хвора тим що роблю і будь ласка не лікуйте мене. А ми в Ригу", - підписала фото співачка.

Шанувальники не пройшли повз і прялись коментувати нове фото в акаунті співачки. Фолловери обговорюють не тільки саму співачку, але і хлопців на фото поруч. Багатьом сподобався хлопчик з пишною шевелюрою – дівчата в коментарях пишуть про нього багато хорошого.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Кучерявий красень, так, реально, красунчик", "Вдалого концерту", "Я не знаю хто цей кучерявий красень, але він красень", "Анечка, ти чарівна!", "Відмінних концертів і гарного настрою", "Ой, який кучерявий красень з Вами поруч. Так подвійно приємніше працювати", - нахвалюють в коментарях кучерявого хлопця підписниці Анни Сєдокової. Пару ласкавих слів дісталося і самій артистці.

Нагадаємо, Анна Сєдокова на пляжі в Дубаї роздяглася, щоб почитати. Співачка показала шанувальникам чергове фото з казкового відпочинку в ОАЕ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.