Знаменита українська співачка Софія Ротару вперше прокоментувала музичний дебют своєї внучки Соні Євдокименко.

Довгий час Соня займалася модельним бізнесом: вона брала участь у численних модних показах і знімалася для відомих брендів. Проте нещодавно дівчина вирішила піти по стопах своєї знаменитої бабусі і зайнятися музикою. Днями Соня випустила свою першу пісню під назвою "Unbreakble".

Софія Ротару не залишилася осторонь і привітала онуку з початком співочої кар'єри.

"Дорога моя Софія! З прем'єрою! Будь щаслива!", — написала співачка на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Багато шанувальників Ротару також висловили свою підтримку її внучці.

"Бабусю ми любимо багато років…успіхів і внучці! ВОНА немов Ваше ехо… вітаю", "Вітаю! Це Ваше спільне свято! Будьте щасливі!", "Софія Михайлівна, ваша Софія велика молодець! Дуже шикарна пісня! внучка явно пішла в Вас", "Яка у вас сім'я красива, онуки - щастя вам успіхів", — писали люди в коментарях.

Знайшлися навіть ті, хто вважає, що Соня в чомусь перевершила свою бабусю:

"По зовнішності у бабусі виграє, по вокалу безнадійно програє", — написали в коментарях до пісні Соні.

17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги.

Раніше ми писали, що внучка Софії Ротару продовжує захоплювати відмінним почуттям стилю і стрункою фігурою. Напередодні вона розмістила в інтернеті свіже фото, на якому зображена в стильному вбранні: міні-шортах і сорочці з рукавами "летюча миша".
Користувачі мережі просто в захваті від образу молодої манекенниці. "Чудова", "Сама досконалість", "Ідеальна", - пишуть шанувальники дівчини.

Нагадаємо, нещодавно внучка Софії Ротару опублікувала фото з Сен-Тропе, на якому позує в красивому вечірньому платті з глибоким вирізом, оголивши засмаглу ніжку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Софія Євдокименко привітала свою маму з Днем матері в Instagram відвертим фото в "голій" вишиванці.

Також Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару Софія Євдокименко продовжує підкорювати модельний світ, активно знімаючись в нових фотосетах.