Онука знаменитої співачки Софії Ротару, названа на честь бабусі, успадкувала від бабусі ще й вокальний талант. Соня Євдокимова не так давно записала пісню спільно з братом, і незабаром збирається презентувати її шанувальникам. Своїми творчими планами модель поділилася з журналістами під час тижня моди в Парижі.

"Брат Анатолій знайшов музику — її написав хлопець в Лос-Анджелесі, а текст придумав хлопець з Австралії. Продюсер всього цього проекту - мій брат. Пісню записали на студії в Києві і зараз готуємо обкладинку", — поділилася модель.

Як зазначила сама модель, зоряна бабуся вже чула пісню онуки і поставилася до неї дуже схвально.

Соня Євдокимова закінчила в Києві музичну школу по класу фортепіано. Паралельно дівчина тричі на тиждень брала уроки вокалу, так що зі співом модель знайома не з чуток.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Соня закінчила навчання в Києві і вступила в приватну школу в Лондоні. Вона вивчає англійську літературу та історію мистецтва.

Але, не дивлячись на юний вік, дівчина вже багато чого встигла домогтися.

Євдокименко — обличчя модного бренду. Вона знімається для колекцій, виходить на подіуми і їздить по світу. Постійна робота з дизайнерами, стилістами і фотографами відчувається в кожному її фото, які модель щедро розміщує у своєму Инстаграмме.

Шанувальники одностайно зійшлися на думці, що дівчина стала ще дорослішою, жіночною і перетворилася на справжню красуню.

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що роки беруть своє, і у мережі вже з'явилися справжні фото Софії Ротару.

На думку шанувальників, співачка виглядає просто приголомшливо, проте останнім часом віддані шанувальники зірки відзначають, що Ротару все частіше прикриває обличчя великими темними окулярами, які можуть приховувати певні зморшки.

Варто відзначити, що в самому кінці літа співачка не на жарт перелякала мого прихильників зазначивши, що потрапила в лікарню через різке погіршення стану здоров'я.

Також раніше ми повідомляли, що Ротару зізналася, що практикувала спіритизм – викликала дух померлого чоловіка.

Що стосується самої Соні Євдокименко, то нещодавно вона запалювала в Парижі і поділилася барвистими фото з серця Франції. Шанувальники не могли не відзначити яскраву зовнішність дівчинки і талановито зроблені фото.

Внучка Софії Ротару вирушила в наймодніші столиці світу, щоб продовжувати розвивати свою кар'єру. Вона сумлінно поповнює портфоліо красивими фотосетами на атмосферних вулицях.