Відома співачка Світлана Лобода вирішила нагадати всім про можливі стосунки з лідером легендарної рок-групи Rammstein, Тиллем Линдеманном. Жінка показала в мікроблозі, що їде на концерт до нього в Німеччину.

Співачка вже встигла опублікувати в Stories перші знімки з концерту. Вона показала афішу, на якій говорилося, що в Дюсельдорфе Німеччині всі квитки розкуплені, а після цього опублікувала розмитий знімок сумки з зазначеним місцем розташування.

Возможно, Лобода опинилася там не випадково і прилетіла на зустріч зі своїм коханим Тиллем Линдеманном.

Світлана не підтверджує цей роман. Але чутки ходять вже давно.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Багато шанувальників знаменитості переконані, що німецький музикант є батьком її молодшої дочки. Ці чутки особливо сильно розгорілися після того, як музикант зробив художник незвичайний подарунок і зустрів її з лікарні.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість буквально зі сцени потрапила до лікарні - у неї діагностували обструкцію нирки і провели операцію. Так, артистка порадувала гарною новиною - її нарешті виписали.

"Дякую всім за турботу і підтримку . Дуже ціную і дорожу Вами. Вже все 👌 скоро новий сингл!", - писала Лобода.

Нагадаємо, Лобода поділилася приємними новинами з Німеччини. Світлану Лободу нарешті виписали з лікарні і вона тут же поділилася чудовою новиною.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода наплювала на поради лікарів і пообіцяла шанувальникам Инстаграму. Скандальна співачка заінтригувала фанатів.

Знай. ua писав, що Лобода потрапила в аварію і ледь не втратила ноги. Зірка розповіла про жах, який їй довелося пережити.