Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з відпочинку в Дубаї, але все ще продовжує виставляти масу фото. Так, артистка похвалилася розкішною фігурою в басейні і зізналася, що захворіла.

"Мені здається, я захворіла. Тобою.", - пожартувала Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Сексі бомба! Так і хочеться з'їсти! ❤️", "Я захворів твоєю попкою Аня", "Так хочеться бути тим ким би ти захворіла😍", "Якщо б я так відновилася після пологів..... після третіх..... та я б взагалі ГОЛА ХОДИЛААА!!!👍", "Якщо так часто хворіти кимось, то можна захворіти чимось.".

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.