Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Знаменитість рідко оголює зону декольте, однак на цей раз похвалилася фігурою у відкритому топі. При цьому фолловери помітили, що артистка виглядає незадоволеною.

"Good night 😘", - побажала всім Джамала. Фолловери взялися коментувати: "Семки є? А якщо знайду? 😂", ""Коли хтось сказав, що новий альбом не шедевр. "", ",, Посуд помитий? "", "коли сказали, що тобі не пасує нова зачіска😂👏🏻", "На цьому фото ви схожі на О. Фреймут".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.

А ще Джамала з брюнетки перетворилася на блондинку, помінявши довге волосся на каре. Так, артистка кардинально змінилася, випустивши новий кліп на пісню The Great Pretender.