Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram спільним кадром з найкращою подружкою. Дівчата відправилися на чергову тусовку, зробивши фото у пікантних красивих нарядах. Так, знаменитість обрала незвичайний образ: довгі білі ботфорти і коротеньке плаття, яке більше нагадує футболку.

"Астро-дівчатка 👩🏾‍🚀👩🏼‍🚀", - лаконічно підписала знімок Дженнер. За 12 годин фото зібрало понад 3,5 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали розхвалювати фігуру молодої матусі. Примітно, що ще зовсім нещодавно дівчина носила каре, а тепер наростила довге світле волосся.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.