Світова мегазірка Кайлі Дженер не перестає дивувати прихильників своїм зовнішнім виглядом проте вони все частіше роздумують чи справді модель така ідеальна від природи.

Про це повідомляють ЗМІ.

Дехто з прихильників відзначаєть, що Дженер постійно звертається до послугів пластичних хірургів, адже якщо зрівняти її минулі фото з теперішніми закрадаються певні сумніви у правдивості слів Дженер.

Разом з тим варто відзначити, що Кайлі Дженнер вирішила розслабитися і відволіктися від буднів молодої мами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кайлі Дженнер стала мамою зовсім недавно,але здається, їй вже захотілося отдохуть і влаштувати міні-дівич-вечір. Так, недовго думаючи, світська левиця вирушила на відпочинок зі своєю кращою подругою.

Судячи з фотографій а Instagram, Кайлі і Джордан відпочивають у горах, проте фотографій гір значно менше, ніж знімків дівчат в басейні.

На фото молода мама в сексуальному купальнику позує вночі в басейні. На нових фото Дженнер зовсім без макіяжу, і виглядає вона дуже добре.

Крім того варто відзначити, що молодша сестра знаменитої американської телезірки Кім Кардашьян Кайлі Дженер показала на фото обличчя своєї донечки, яка народилась трохи більше місяця тому.

На сторінці в соцмережі знаменитість активно постить знімки малечі та активно продовжує знайомити шанувальників зі Стормі.

Дженнер опублікувала ніжний знімок у Snapchat своєї донечки, яка солодко спить.

"Стормі", - підписала зірка світлину та додала три сердечка.

Шанувальників зірки дуже зворушило фото, вони не перестають захоплюватися дочкою знаменитості і називають її "маленькою красунею".

Днями на сторінці Кайлі в Instagram з’явилося ще два фото. На одній фотографії бабуся Кайлі Мері Джо Хоутон тримає на руках Стормі, на іншому кадрі немовля стискає в кулачку палець своєї прабабусі.

До слова зовсім нещодавно зірка реаліті-шоу Кайлі Дженнер отримала подарунок вартістю майже в півтора мільйона доларів.

Хлої Кардашьян - світська левиця і одна з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер, незабаром народить свого первістка. На честь цього дівчина вирішила влаштувати стильну вечірку.

Нагадаємо, Кім Кардашьян розповіла про таємні стосунки з Мадонною.

Як повідомляв "Знай.ua", Кім Кардашьян здивувала навіть японців.

Також "Знай.ua" писав, що Кардашьян в одних трусах вирішила поплакатися фанатам.

Кайлі Дженнер найбагатша модель в світі?