Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї відправилася в тур по Німеччині. Мабуть, доньку Єву артистка теж повезла з собою на гастролі.

Так, у записі Лободи з'явилося фото зі старшою донькою Євою. Геолокація в публікації свідчить про те, що знімок був зроблений в німецькій столиці Берліні. На знімку, який Світлана зробила на фронтальну камеру телефону, вона обіймає Єву. На співачці червона картата сорочка, і дочка теж в червоній кофті з принтом.

Треба сказати, що фотографія вийшла на рідкість милою, сімейною і теплою. Шанувальники артистки відзначили зовнішню схожість Єви і Світлани, про що написали в коментарях. Дівчинку називають маминою копією, і це не дивно, адже дочка і справді схожа на Світлану.

"Гарна донечка", "Красуні", "Мамин погляд", "Мамині очі", "Які милі", "Дуже схожі", "У Вас чудова дочка", "Лободушечки", "Копія мами", "Тілль фоткав?", "Місце знаходження Німеччина. Пазл починає складатися, не буває диму без вогню, таки Тільда Тільдівна", "Маленька копія мами", "Щастя для мами, радість для дитини", "Подобаються такі фото. Нічого награного, поз, облич. Все так просто, весело, природно і мило", "Гарна донечка", "А де маленька?", - пишуть захоплені шанувальники артистки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лобода заінтригувала шанувальників новими фото. Нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригував прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "от і ми розлучаємося з тобою". На фото зірка позує сидячи на дивані і дивлячись в кадр. Її волосся розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж. Сфотографувалася Світлана у відвертому топі і чорному піджаку. Шанувальники були заінтриговані підписом до фотографії і почали розпитувати зірку про те, з ким це вона розлучається.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.