Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість простежила кількість лайків на своїй сторінці і виявила, що фотографії в одязі подобаються її фанатам набагато менше. Так, артистка довела хейтерам, чому не потрібно на неї злитися і писати гидоту.

"От не любите ви мене одягненою) А потім ще лаєтеся . Ось будь-яка фотка в купальнику і сотні тисяч лайків, а пальто якось не дуже йде. Давайте тоді ви не будете на мене злитися і писати гидоту під фото. Адже жінки різні і в кожної з нас є багато сторін, багато настроїв. Бувають моменти, коли хочеться кричати від болю, або щоб він побачив, яка ти класна і постиш такі фото, які кричать.)
А у вас як з цим? Які фотографії відображають ваш стан?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери почали відповідати: "Яке пристойне фото, аж дивитися незручно.", "Ганна, ви безумовно шикарна жінка! Але якщо чесно, оголення якось забагато стало. Мені більше подобається коли ви зі смаком одягнені😉", "Це вже ніби і не ви!", "Сподобалося написане ) щиро )) більше не буду писати що гола попа ваша це зайве )) якщо щиро і по настрою нехай буде попа )))".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.