Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість їздила провідувати паралізованого батька в Санкт-Петербург. Так, артистка похвалилася "уловом" букетів від фанатів, забивши ними всі багажні відділення поїзда.

"Так зустріло мене моє рідне місто. Всі підходили і говорили, що ходили на мої спектаклі і концерти.😊 В Маріїнку і Великий.💃🏼 Одним днем я з'їздила в Пітер провідати тата. Повертаюся ошатно.🌺 З улюбленими квітами!🌹 Як же я люблю подорожувати на Сапсані! Так зручно і комфортно!👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз і розкритикували балерину: "Убога баба", "Сама собі напевно квіти бере", "А чого квіти собі купила в такому жебрацькому папері,це на оптовке продавали?", "Ти чого там, обкурилась зовсім, Насос? На яких виставах і концертах? Які твої фантазії? Я прям так і бачу, як всі шикуються в чергу , і кажуть тобі, на твоїх "спектаклях і концертах". Хто піде на твоє дерьмище дивитися? Проспись, алкашня!".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.