Ні для кого не секрет, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємниця Ольга Бузова дуже активно веде свій Instagram-профіль. Артистка регулярно публікує фотографії, а в Stories вона розповідає майже про кожен свій крок.

Шанувальники вже давно знають, що якщо співачка не виступає на концерті, то вона до нього готується. Однак, багатьох турбує той факт, що Бузова зовсім не дбає про своє здоров'я. Вся справа в тому, що дівчина вкрай рідко публікує фотографії з їжею і тому фолловери вирішили, що Оля практично не їсть.

Буквально днями побоювання фанатів підтвердилися коротким відео в Stories, на якому Бузова продемонструвала свій «перекус» перед генеральною репетицією. Підписники побачили, що в раціон зірки входить чай, півтора яйця, кілька шматочків огірка і апельсин.

На думку більшості прихильників, таке харчування не відповідає ритму життя співачки, і незабаром вона може впасти в голодну непритомність прямо під час виступу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Крім того, відео обурило деяких підписників, які впевнені в тому, що Бузова вагітна. Вони вважають, що співачка вирішила довести себе до лікарні, відмовляючись від нормального харчування. Фанати побоюються за здоров'я свого кумира і її майбутньої дитини і впевнені, що ще трохи і Ользі доведеться звернутися до фахівців.

Нагадаємо, що нещодавно на Ольгу Бузову подали заяву в поліцію. Причиною звернення до правоохоронців є скандальна історія з подарунками Бузової в соціальній мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, знаменита блогер Іда Галич розповіла, що її якось підло обманула Ольга Бузова. Нібито співачка попросила Іду прорекламувати в Instagram її альбом в обмін на колаборацію, але не виконала свою частину договору.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Бузова вирішила прорекламувати бікіні відомого бренду. Так, артистка позувала в двох різних купальниках, однак щось пішло не так.