Днями вийшов у ефір черговий випуск популярного українського шоу "Битва екстрасенсів", навколо якого спалахнув несподіваний скандал.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на розповідь обурених учасників шоу, яких страшне горе змусило звернутися за допомогою до екстрасенсів.

Більше року тому в дитячому таборі “Вікторія”, що на одеському узбережжі, спалахнула масштабна пожежа, яка забрала життя трьох дівчаток. Йдеться про 9-річну Анастасію Кулініч, 8-річну Софію Мазур і 12-річну Сніжану Арпентьєву.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме ця історія стала об’єктом шоу “Битва екстрасенсів”.

Жителька Одеси Ірина Дубова, яка була присутня на зйомках, стверджує, що “Битва екстрасенсів” – це всього лише шоу, метою якого є піар на людському горі, адже у даній ситації екстрасенси не дали жодного поштовху для розслідування справи і покарання винних.

“Шановні жителі Одеси і Одеської області! Вийшла передача "Битва екстрасенсів",19 сезон, 6 випуск від 11.11.2018 на телеканалі СТБ. Я там була присутня і бачила усе на власні очі. Можу сказати що на горі батьків і родичів зробили красиве шоу !!! Було зовсім не так! Все змонтовано !! Сусідка-це не Сусідка, це рідна сестра Олександра другого чоловіка Наталії! Змінювалася почерговість учасників !! Взялися за особисте життя бабусь! там було зовсім не так! Саму суть ніхто не показав!", – написала розлючена очевидиця зйомок .

За словами жінки, у шоу не показали недбальство керівництва, забудовника, директора і вихователя, яка, поклала всіх дітей спати, включила кип’ятильник і пішла в сусідній корпус, через що і спалахнула пожежа.

“Покажіть людям правду, а не змонтоване шоу! Минуло більше року !! Ви запитали, як живуть батьки цих дівчаток? Вони сходять з розуму! По чиїй вині? Хто винен? Віддати дитину в державний табір” Вікторія “забрати кістки !!!! Я сама можу сказати не будучи екстрасенсом: гроші не принесуть Вам щастя! ” – додала Дубова.

Варто нагадати, що трагедія у дитячому таборі "Вікторія", яка трапилася рік тому, потрясла Україну.

Були затримані директор “Вікторії” Петрос Саркісян і вихователька Наталія Янчик, яка за функціональними обов’язками повинна була відповідати за пожежну безпеку.

Нагадаємо, 2018 рік для учасників "Битви екстрасенсів" почався смертю їх колеги по шоу.

Як повідомляв раніше Знай.uа, знаменитий екстарасенс Олена Курилова поділилася своєю таємною молитвою на випадок вроків.

Також Знай.uа писав про те, що естонська зірка "Битви екстрасенсів" Мерилін Керро поділилася ніжним фото з сином на своїй сторінці в соцмережі.