Молода українська виконавиця Олена Луценко представила шанувальникам свою нову відеороботу. Вийшов кліп на пісню "Над Україною".

Герої відео одягнені у стилізоване під національне вбрання. Імітують гру на трембітах. Сама артистка постава в національному образі з великим кітчастим вінком на голові.

"Заспіваєм пісню під калиною,

Хай вона летить над Україною,

Зспіваєм мовою єдиною

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хай вона летить над Україною!"

Олена розповідає, що вже за кілька днів після фіналу на неї посипалися пропозиції участі у фестивалях. Зараз вона активно виступає та продовжує писати пісні, - передає "Сніданок з 1+1".

Наразі українська виконавиця обзавелась новою командою. Продюсером стала Оксана Михайленко.

Олена пообіцяла глядачам більше експериментів із образами та репертуаром, але тримає інтригу та деталі не розкриває.

Співачка, яка не перестає щодня епатувати публіку, знову дивує. Цього разу Полякова постала перед читачами в образі Мадонни: стилізований німб із блакитних троянд передає таємне послання шанувальникам естетики Девіда Лінча.

Нагадаємо, зірка серіалу "Школа" показала провокаційне відео з хлопцем. Шанувальники побачили неочікуване відео з ліричним підтекстом.

Як повідомляв портал Знай.ua, буквально днями українська артистка Вікторія Булітко, яка постраждала в страшній аварії разом з іншими акторами "Дизель шоу", вперше після ДТП приступила до роботи. Акторка на сторінці в соцмережі опублікувала нове відео для шанувальників.

Також Знай.ua писав про те, що епатажна російська артистка Лоліта Мілявська відзначила 55-річчя та зізналась шанувальникам про серйозні проблеми зі здоров'ям.