Буквально днями українська артистка Вікторія Булітко, яка постраждала в страшній аварії разом з іншими акторами "Дизель шоу", вперше після ДТП приступила до роботи.

Так, Вікторія знялася в "Дизель РАНОК" спільно з колегами Олександром Бережком і Євгеном Гашенком. Про це повідомили на офіційній сторінці проекту в Instagram, пише портал "Політека".

"Цього тижня ще одна акторка "Дизель шоу" повертається в кадр. Вікторія Булітко знайшла в собі сили і знялася в програмі "Дизель РАНОК". Разом з партнерами — Олександром Бережком і Євген Гашенко, які все ще спираються на милиці, вони видадуть порцію свіжих новин, які наближають вихідні", — йдеться у публікації.

Шанувальники підтримали повернення акторки:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ось бачите? Дизель шоу не втратили свої барви!) Вони вже майже одужали!)", "Не знаю як і сказати. Прийміть мої співчуття, бажаю Вам якнайшвидшого одужання. Вікторія Булітко ЛЮБЛЮ ВАС приховувати більше сил немає".

Варто зазначити, що в фатальне ДТП з Поплавської Вікторія Булітко отримала численні забої.

Варто нагадати, що сатанинське підґрунтя вловили в загибелі акторки "Дизель Шоу" Марини Поплавської користувачі мережі. І не дивно – від того, що помітило пильне око глядачів, стає дибки волосся навіть у прагматичної людини.

Виявилося, в одному з номерів останнього виступу на груди актриси, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу актриси на відеохостингу Youtube.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка комедійного "Дизель шоу" Євген Сморигін вперше після страшної аварії, в яку потрапили учасники проекту, записав відео. Євген щиро подякував всім тим, хто підтримував команду і допомагав впоратися з трагедією. При цьому очі Сморигіна блищали від сліз. Свій ролик він опублікував в Instagram.

Нагадаємо, пам'яті Поплавської: "Дизель шоу" готують грандіозний тур по Україні, названо міста і дати.

Як повідомляв Знай.uа страшна трагедія в Харкові: українців благають допомогти знайти свідків.

Знай.uа писав, женя з "Дизель шоу" зворушив до сліз відвертим відеозверненням.